DuList IN

VIDEO / FOTO Rockeri, kantautori, klape…’Braniteljski koncert’ na Stradunu!

VIDEO / FOTO Rockeri, kantautori, klape...'Braniteljski koncert' na Stradunu!

‘Braniteljski koncert’ održan je večeras pod zvjezdanim nebom ispred Crkve svetog Vlaha, u spomen na 6. prosinca 1991. godine, povodom 25. obljetnice uspješne obrane Grada i Dana branitelja Dubrovnika.

Dubrovčani su uživali u repertoaru kojeg su pripremili klape Subrenum i Ragusa, Ibrica Jusić, Valetudo, Banditen Strasse, Lapadske tratinčice, Lingua franca, Art, Amadeus, Taliri, Atlantida, te, za ovu priliku sastavljen ‘Braniteljski band’ sa nekoliko glazbenih brojeva vezanih na uspomene iz rata.

Voditelj programa bio je Mišo Mihočević, a vrijedno je spomenuti i to kako su svi izvođači spremno pristali svoje nastupe pokloniti braniteljima i cijelom Gradu.

Hvalevrijednu večer organizirala je UBD na čelu s predsjednikom Markom Mujanom, a mogao se čuti različit glazbeni repertoar, poput: ‘Kad zazvone dubrovačka zvona’, ‘U boj’, ‘Zvona moga grada’, ‘Vilo moja’, ‘Na morskome plavom žalu’, ‘Na Stradunu’, ‘Zemlja dide mog’…

Tako su Dubrovčani, uz sjećanje na pobjedu uživali u raskošnoj glazbenoj večeri, a tko je sve bio, pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist