DuList IN

FOTO Robert Bošković na radnoj kavi

Danas smo na jutarnjoj kavi "uhvatili" mladog dubrovačkog glumca Roberta Boškovića u dobrom društvu.

S njim je bila i priznata britanska redateljica Sally Burgesse, profesorica na Royal Collage of Music u Londonu, koja nam je za ovu priliku istaknula kako se raduje projektu kojeg radi s Robijem. O čemu se radi? Robert će joj asistirati na projektu Igara Cosi fan tutte W. A. Mozarta!

-Tu sam već dva dana, a vezano za ovaj projekt mogu istaknuti kako je ovo izniman i velik, jako bitan. Kostimografkinja je Matija Vuica. A za Roberta mogu reći samo riječi hvale – on je izvrstan mladi umjetnik i fantastično je organiziran. Moj je asistent na ovom projektu, te sam mu čak dala i ovlast da sam radi neke glumačke probe. Osim ovih izvrsnih ljudi, za scenografiju i dizajn svjetla zadužen je Charles Phu, arhitekt, operni dizjaner i slikar. A ja se itekako radujem povratku u Dubrovnik u 6. mjesecu! – istaknula je Burgesse.

Premijera Mozartove opere bit će izvedena u koprodukciji fondacije Music Without Frontiers iz Londona, tvrtke Agavent Miša Mihočevića i Dubrovačkih ljetnih igrara.

Pročitajte još

INES TRIČKOVIĆ Neopisiv je osjećaj kada me moj Grad tako velikodušno podržava

Hrvoje Curić

ZARUKE NA DUBINI Zaronila u podmorje Pelješca i pronašla prsten u škrinji

Dulist

TRIBUTE LIVERPOOLSKIM LEGENDAMA The Beatles Revival Band na Trgu od fontane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija