Natrag
21.2.2019 04:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Robert Bošković na radnoj kavi

28.4.2013 @ 12:15 Mia Njavro dulist IN
3;3

Podijelite:

Danas smo na jutarnjoj kavi "uhvatili" mladog dubrovačkog glumca Roberta Boškovića u dobrom društvu.

S njim je bila i priznata britanska redateljica Sally Burgesse, profesorica na Royal Collage of Music u Londonu, koja nam je za ovu priliku istaknula kako se raduje projektu kojeg radi s Robijem. O čemu se radi? Robert će joj asistirati na projektu Igara Cosi fan tutte W. A. Mozarta!

-Tu sam već dva dana, a vezano za ovaj projekt mogu istaknuti kako je ovo izniman i velik, jako bitan. Kostimografkinja je Matija Vuica. A za Roberta mogu reći samo riječi hvale – on je izvrstan mladi umjetnik i fantastično je organiziran. Moj je asistent na ovom projektu, te sam mu čak dala i ovlast da sam radi neke glumačke probe. Osim ovih izvrsnih ljudi, za scenografiju i dizajn svjetla zadužen je Charles Phu, arhitekt, operni dizjaner i slikar. A ja se itekako radujem povratku u Dubrovnik u 6. mjesecu! – istaknula je Burgesse.

Premijera Mozartove opere bit će izvedena u koprodukciji fondacije Music Without Frontiers iz Londona, tvrtke Agavent Miša Mihočevića i Dubrovačkih ljetnih igrara.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana