DuList IN

FOTO Robert Bošković na radnoj kavi

Danas smo na jutarnjoj kavi "uhvatili" mladog dubrovačkog glumca Roberta Boškovića u dobrom društvu.

S njim je bila i priznata britanska redateljica Sally Burgesse, profesorica na Royal Collage of Music u Londonu, koja nam je za ovu priliku istaknula kako se raduje projektu kojeg radi s Robijem. O čemu se radi? Robert će joj asistirati na projektu Igara Cosi fan tutte W. A. Mozarta!

-Tu sam već dva dana, a vezano za ovaj projekt mogu istaknuti kako je ovo izniman i velik, jako bitan. Kostimografkinja je Matija Vuica. A za Roberta mogu reći samo riječi hvale – on je izvrstan mladi umjetnik i fantastično je organiziran. Moj je asistent na ovom projektu, te sam mu čak dala i ovlast da sam radi neke glumačke probe. Osim ovih izvrsnih ljudi, za scenografiju i dizajn svjetla zadužen je Charles Phu, arhitekt, operni dizjaner i slikar. A ja se itekako radujem povratku u Dubrovnik u 6. mjesecu! – istaknula je Burgesse.

Premijera Mozartove opere bit će izvedena u koprodukciji fondacije Music Without Frontiers iz Londona, tvrtke Agavent Miša Mihočevića i Dubrovačkih ljetnih igrara.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Lijep i kad je okupan kišnim kapima

Dulist

Jeli smo ih i zelene, a danas većina djece nema pojma što su đenerike

Dulist

U Dubrovnik uplovila luksuzna ljepotica ruskog naftnog magnata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija