Grad

FOTO Riđica dobila novu štedljivu rasvjetu

U okviru plana godišnjeg održavanja javne rasvjete za 2019. godinu putem nadležnog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika provedena je potpuna rekonstrukcija javne rasvjete naselja Riđica.

Kroz navedenu rekonstrukciju položeno je 550 metara podzemne niskonaponske instalacije te postavljeno 18 stupnih mjesta sa 25 rasvjetnih tijela, a također je i dekorativno osvijetljena mjesna crkva. Čitava rekonstrukcija provedena je uz primjenu mjera energetske učinkovitosti i smanjenja svjetlosnog onečišćenja, uz korištenje svjetiljki s LED tehnologijom.

Nakon provedene rekonstrukcije obavljena je demontaža starih dotrajalih i tehnološki zastarjelih svjetiljki. Ovom rekonstrukcijom značajno će se smanjiti troškovi za utrošenu električnu energiju, dok će se troškovi za redovno održavanje svesti na minimum.

Pročitajte još

PREDAVANJE U OB DUBROVNIK Zdravstvena zaštita hrvatskih branitelja

Dulist

RADOVI PRI KRAJU Franković sa suradnicima obišao cestu Kliševo-Mrčevo

Dulist

RADOVI OD HOTELA MORE DO VILLE WOLFF Zatvara se šetnica Nika i Meda Pucića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija