Grad

FOTO Riđica dobila novu štedljivu rasvjetu

U okviru plana godišnjeg održavanja javne rasvjete za 2019. godinu putem nadležnog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu Grada Dubrovnika provedena je potpuna rekonstrukcija javne rasvjete naselja Riđica.

Kroz navedenu rekonstrukciju položeno je 550 metara podzemne niskonaponske instalacije te postavljeno 18 stupnih mjesta sa 25 rasvjetnih tijela, a također je i dekorativno osvijetljena mjesna crkva. Čitava rekonstrukcija provedena je uz primjenu mjera energetske učinkovitosti i smanjenja svjetlosnog onečišćenja, uz korištenje svjetiljki s LED tehnologijom.

Nakon provedene rekonstrukcije obavljena je demontaža starih dotrajalih i tehnološki zastarjelih svjetiljki. Ovom rekonstrukcijom značajno će se smanjiti troškovi za utrošenu električnu energiju, dok će se troškovi za redovno održavanje svesti na minimum.

Pročitajte još

OTVORENJE KRAJEM SRPNJA Lazareti ne smiju biti još jedan spomenik kulture koji će crpiti sredstva iz proračuna

Maria Prkut

DUBROVNIK OPET OBARA REKORDE Dvomilijunto noćenje ostvareno sedam dana ranije nego lani

Dulist

U SVRHU PROMOCIJE DESTINACIJE Održan sastanak dubrovačkih hotelijera i nacionalnog avioprijevoznika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija