Natrag
17.2.2019 02:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Ribanje i ribarsko prigovaranje na “Orci”

11.5.2013 @ 15:44 Baldo Marunčić dulist IN
34;34

Podijelite:

U petak je na koči Orka održana prezentacija izleta ‘Ribanje i ribarsko prigovaranje’, a u kojoj su sudjelovali predstavnici Gulliver travela i njihovi gosti.

Goran Hrnić, predsjednik uprave Gulliver travela, tom je prilikom istaknuo:
– U Gulliveru smo se strateški usmjerili ka diferenciranim produktima. Shvatili smo da moramo imati nešto drugačije od ostalih i idemo u tom smjeru. To je vidljivo u cijeloj paleti naših prizvoda od izleta Turističkim vlakom kroz konavoske vinograde i onih motociklističkih Gulliver Easy Ride, pa do specijaliziranih pustolovnih, gastro i ostalih tura. U konačnici diferencirani proizvod, odnosno usluga je u skladu s trendovima i zahtjevima naše destinacije te u skladu sa strategijom hrvatskog turizma – kazao je Hrnić, dodavši kako takav princip Gulliver planira proširiti i na ostale regije te tako dati svoj doprinos uspješnom implementiranju nacionalne strategije.

– Pored elementa ‘drugačijeg’ i ovaj izlet u sebi nosi ‘lokalno’ i ‘autohtono’, što su neki od preduvjeta održivog razvoja turizma koji, koliko god je to moguće, implementiramo u sve naše aktivnosti – dodao je Hrnić.

Nakon ukrcaja u luci Gruž kočarica ‘Orka’ je zaplovila kristalno čistim morem prema akvatoriju Elafitskih otoka i otoka Mljeta. Kod otočića Sv. Andrija spuštene su mreže i započelo je pravo ribarsko prigovaranje: ribanje i vađenje mreže uz razgovor i druženje s posadom koče.

Nakon toga je usljedila priprema ručka od ulova i kupanje na plaži Saplunara te povratak u kasnim popodnevnim satima u luku Gruž. Tako su svi na ‘Orci’ osjetili kako je to biti ribar i ribarski prigovarati na jedan dan.

– Vjerujemo kako smo ovim izletom dodatno obogatili vlastitu ponudu izleta, ali i općenito ponudu na području Dubrovnika – ističu iz Gulliver Travela.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana