Natrag
17.2.2019 21:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Red Bull Sidrun na Dančama!

29.6.2013 @ 17:41 Ana Prohaska Sport
19;19

Podijelite:

Na Dančama danas popodne počeo je Red Bull Sidrun, amatersko natjecanje u vaterpolu.

“Tri na tri, viktoria, voda do grla” to su riječi koje opisuju ovo amatersko natjecanje u vaterpolu. Prijavilo se 13 ekipa a dobrog vaterpola po nešto izmijenjenim pravilima nije nedostajalo

Dubrovačko subotnje jutro dočekali su kiša, oblaci i sivilo. No, one koji su prvu postaju dalmatinskog vaterpolo turnira upisali u svoj ljetni planer ništa nije moglo spriječiti da popodnevne sate provedu na dubrovačkoj plaži Danče. Pred sam početak natjecanja i sunce je izašlo i u finale ispratilo ekipu Betula.
 
Oko 15 sati prvi natjecatelji Red Bull Sidruna počeli su se okupljati na plaži Danče i zagrijavati se za vaterpolo okršaje u nimalo toplom moru. Amatersko natjecanje čija je ovo prva postaja okupilo je zaljubljenike morskih igara, kako natjecatelje tako i gledatelje koji su s okolnih stijena promatrali dvoboje.
 
Nakon uzbudljivih utakmica i spektakularnih golova, ekipe Betula i Doktori plasirale su se u finalnu borbu iz koje je kao pobjednik izašla Betula. Obje ekipe u velikom dalmatinskom Red Bull Sidrun finalu pridružit će se najboljim ekipama iz Zadra i Splita i boriti se za odlazak na utrku Formule 1 u Mađarsku.
 
Sljedeća postaja Red Bull Sidruna održat će se 5. srpnja u Zadru te 6. srpnja u Splitu.
 

Red Bull Sidrun, 29. lipnja, Dubrovnik:
 
AŠD Orašac – Figggii
Porporela – Kolorina
Taurus – Betula
Doktori, Traži se četvrti, Mezobalunjeri, Amateri i Bidon vina – izravan prolaz u četvrtfinale
 
Doktori – AŠD Orašac
Traži se četvrti – Mezobalunjeri
Amateri – Kolorina
Betula – Bidon vina
 
Traži se četvrti – Doktori
Kolorina – Betula
 
Doktori – Betula

 

 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana