Zanimljivosti

FOTO: Prvi modni koraci malih manekenki

FOTO: Prvi modni koraci malih manekenki

Sve je spremno za modnu reviju Fashion Show ~ Andrea Zvono ~. Završne pripreme održane su ove subote u restaurant caffe baru Magellan, gdje su se okupile manekenke i curice koje će reviju i nositi.

Odrađene su tako završne probe hoda i koreografije, a ovo su ujedno curicama od 5 do 14 godina bili prvi modni koraci. Male manekenke uživale su danas u friziranju i šminkanju, dok se modne kreacije koje će nositi na reviji nisu mogle vidjeti.

Revija Fashion Show ~ Andrea Zvono ~ održat će se, podsjetimo, u nedjelju, 29. srpnja u 21 sat u Eastwest Banje Beach Clubu. Voditeljica programa bit će Nila Miličić-Vukosavić.

Revija je zamišljena kao predstavljanje novih kreacija za ljeto 2012. godine. Ukupno će se održati tri izlaska modela, od casual do svečanog look-a. Prvi izlazak će biti na temu ‘vesela zvona’, drugi na temu ‘sweet girl’, a treći izlazak će svakako prikazati Andreino viđenje žene – ‘beautiful lady’.

Fani Stipković je zaštitno lice cijele kolekcije, a reviju će nositi dubrovačke manekenke, uz njih i curice. Uz Fani, kao glavna gošća najavljena je i Sanja Duggan.

Za izgled je zadužen frizerski salon Doris, a za makeup Marija. Glavni fotografi na reviji bit će Marko Mujan i Nikša Lučić.
Jedan od medijskih pokrovitelja je i dubrovački tjednik duList, čija je Andrea stalna suradnica.

Pročitajte još

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist