Natrag
20.2.2019 04:16

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Prvi modni koraci malih manekenki

21.7.2012 @ 14:03 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti
26;26

Podijelite:

Sve je spremno za modnu reviju Fashion Show ~ Andrea Zvono ~. Završne pripreme održane su ove subote u restaurant caffe baru Magellan, gdje su se okupile manekenke i curice koje će reviju i nositi.

Odrađene su tako završne probe hoda i koreografije, a ovo su ujedno curicama od 5 do 14 godina bili prvi modni koraci. Male manekenke uživale su danas u friziranju i šminkanju, dok se modne kreacije koje će nositi na reviji nisu mogle vidjeti.

Revija Fashion Show ~ Andrea Zvono ~ održat će se, podsjetimo, u nedjelju, 29. srpnja u 21 sat u Eastwest Banje Beach Clubu. Voditeljica programa bit će Nila Miličić-Vukosavić.

Revija je zamišljena kao predstavljanje novih kreacija za ljeto 2012. godine. Ukupno će se održati tri izlaska modela, od casual do svečanog look-a. Prvi izlazak će biti na temu ‘vesela zvona’, drugi na temu ‘sweet girl’, a treći izlazak će svakako prikazati Andreino viđenje žene – ‘beautiful lady’.

Fani Stipković je zaštitno lice cijele kolekcije, a reviju će nositi dubrovačke manekenke, uz njih i curice. Uz Fani, kao glavna gošća najavljena je i Sanja Duggan.

Za izgled je zadužen frizerski salon Doris, a za makeup Marija. Glavni fotografi na reviji bit će Marko Mujan i Nikša Lučić.
Jedan od medijskih pokrovitelja je i dubrovački tjednik duList, čija je Andrea stalna suradnica.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana