Grad

FOTO PROSLAVLJEN DAN POLICIJE Pročitajte tko je dobio priznanje i nagradu!

U prostorijama policijske uprave dubrovačko neretvanske i ove godine svečano je obilježen Dan policije te dan njihovog sveca zaštitnika Sv. Mihovila. 

Nakon polaganja vijenaca ispred Spomen križa na groblju Boninovo i ispred zgrade Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske uslijedila je prigodna svečanost u prostorijama Policijske uprave, gdje su predstavnici zakona dobili prigodne priznanja i nagrade, odlukom ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, a uručio ih je načelnik policije Tonći Radibratović.
Zbog iznimnih radnih rezultata koji su izravno utjecali na učinkovito, stručno i profesionalno obavljanje policijskih poslova, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić je u veće policijsko zvanje promaknuo dva policijska službenika ove Policijske uprave, a to su Hrvoje Franković iz Policijske postaje Dubrovnik te Ivica Krajina iz Policijske postaje Gruda.
Za zahvalnica i plaketa dodijeljena je Mariu Žigiću za izniman angažman u suzbijanju počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, kada je prilikom obavljanja poslova granične kontrole u više navrata otkrio velike i manje količine raznih droga i nedozvoljenog oružja.

Javno je pohvaljeno 15 policijskih službenika zbog nesebičnog rada i zalaganja:

1. Matko Klarić iz Službe policije

2. Ivan Svaguša i Jure Volarević iz Službe kriminalističke policije

3. Kate Grljević iz Službe za granicu

4. Željko Gospočić, Miho Čanić, Vinko Previšić, Mitar Radić i Branimir Sentić iz Policijske postaje Dubrovnik

5. Jozo Martić iz Policijske postaje Ston

6. Ivan Tomac iz Policijske postaje Gruda

7. Željko Boban iz Policijske postaje Ploče

8. Katica Emeršić iz Postaje aerodromske policije Čilipi

9. Zoran Ćelić iz Postaje granične policije Metković

10. Davor Bender iz Interventne jedinice policije
Za izniman angažman u cilju suzbijanja počinjenja kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te provođenju operativne akcije „GLADIUS II“ kojom prilikom je identificiranja organizirana grupa počinitelja ovih kaznenih djela te je ista rezultirala uhićenjem ukupno 30 počinitelja kaznenog djela i zapljenom 130 kg marihuane i manjih količina ostalih droga, dodijeljene su zahvalnice i plakete jedanaestorici policijskih službenika:

1.Hrvoje Neusidl

2.Luko Delija

3.Dragan Palameta

4.Ivica Rašić

5.Slavica Rudenjak

6.Marko Čuvalo

7.Ivica Novokmet

8.Nikica Lazarević

9.Branka Šamukić

10.Šime Paleka

11.Dario Lubina

Pročitajte još

U ČETVRTAK I PETAK Javne rasprave o prijedlozima UPU-a za Nuncijatu, Orašac i Sv. Jakov

Dulist

Grad nabavlja udžbenike i radne materijale za osnovnoškolce

Dulist

PRIJAVE DO 3. KOLOVOZA Raspisan natječaj za smještaj studenata u Studentskom domu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija