Natrag
19.4.2019 06:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO ‘Prirodni usporivači’ na dubrovačkim drumovima

26.9.2016 @ 7:56 Andrea Falkoni Račić Grad
14;14

Podijelite:

Najbogatiji smo grad u Hrvatskoj, voli se hvaliti dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, no ako je suditi po stanju pojedinih gradskih prometnica – reklo bi se da smo najsiromašniji.

O Lapadskoj obali, odnosno o njenom katastrofalnom stanju više ne treba puno ni pisati. Riječ je o godinama zapuštenoj cesti za koju su iz gradske uprave uvijek imali opravdanje – uredit će se kad i nova gruška marina! No, radovi na izgradnji marine već su poodmakli, a uređenje ceste više skoro nitko ni ne spominje.

‘Brda i doline’ na cestama
U još gorem stanju (ako je to uopće moguće) su i dvije prometnice na Pločama, kojima svakodnevno prolazi veliki broj automobila… Što smo zatekli, čitajte u tiskanom izdanju DuLista koji vas već čeka na kioscima!

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana