Natrag
24.4.2019 08:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Predstavljena monografija o prvih sto godina hotela Lapad!

4.9.2014 @ 23:08 Dulist Grad
16;16

Podijelite:

Povodom stote godišnjice hotela Lapad večeras je priređen press cocktail na kojem je novinarima predstavljena monografija Prvh sto godina Hotela Lapad.

Urednica monografije je Lidija Crnčević, a za dizajn je zaslužan Darko Vrbica.

Prisutnima se prvi obratio domaćin i slavljenik, Željko Miletić, direktor hotela Lapad. Istaknuo je kako je ovo uistinu velika obljetnica, ali i tek prvih 100 godina, te kako su posljednje godine ujedno i najuspješnije godine u poslovanju hotela Lapad, uz vrlo jednostavnu formulu – zaposlenici, uprava, vlasnici. Zahvalio se autorima monografije što su želje naručitelja, hotela Lapad, pretočili u monografiju upravo na način na koji su oni to zamislili.

Ispred vlasnika. Atlantske plovidbe Dubrovnik, i kao predsjednik Nadzornog odbora hotela Lapad obljetnicu je čestitao  Edo Taslaman, koji je naglasio kako je zadovoljan rezultatima poslovanja hotela te najavio i daljnja ulaganja vlasnika, a nakon čega je uslijedio kratak osvrt na monografiju.

Lidija Crnčević, glavna urednica monografije se prije svega zahvalila na povjerenom poslu, i jasnim smjernicama koje je dobila, kao i  Lukši Lucianoviću i Nikoli Šubiću na svoj pomoći s literturom, te članovima Facebook grupe „Dubrovnik nekad“ koji su nesebično ustupili sve fotografije. Kratko se osvrnula na koncept monografije koji nije klasično pratio događanja prema ratovima u zadnjih 100 godina, nego je napravljen svojevrstan vremeplov po godinama s najupečatljivijim događajima, utisci gostiju, te hotel Lapad danas – što pruža i na što je orijentiran.

Čestitke za ovu veliku obljetnicu uputio je i  Darko Vrbica, dizajner monografije, koji je kazao kako je uistinu bilo zadovoljstvo raditi spomenuti projekt s ovakvim timom, a  Pavo Šišević, član uprave Atlantske plovidbe,  zaželio je hotelu još puno ovakvih obljetnica te čestitao svim zaposlenicima na trudu i uspjehu koji njihov rad polučuje.

Nakon predstavljanja monografije okupljeni su večeras uživali u slasnim zalogajima ovog omiljenog dubrovačkog hotela, uz naravno predivno osoblje koje se pobrinulo da ova večer bude zaista predivna.

Tko je sve bio na press cocktailu donosimo u fotogaleriji!

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana