Grad

FOTO Predstavljena monografija o prvih sto godina hotela Lapad!

FOTO Predstavljena monografija o prvih sto godina hotela Lapad!

Povodom stote godišnjice hotela Lapad večeras je priređen press cocktail na kojem je novinarima predstavljena monografija Prvh sto godina Hotela Lapad.

Urednica monografije je Lidija Crnčević, a za dizajn je zaslužan Darko Vrbica.

Prisutnima se prvi obratio domaćin i slavljenik, Željko Miletić, direktor hotela Lapad. Istaknuo je kako je ovo uistinu velika obljetnica, ali i tek prvih 100 godina, te kako su posljednje godine ujedno i najuspješnije godine u poslovanju hotela Lapad, uz vrlo jednostavnu formulu – zaposlenici, uprava, vlasnici. Zahvalio se autorima monografije što su želje naručitelja, hotela Lapad, pretočili u monografiju upravo na način na koji su oni to zamislili.

Ispred vlasnika. Atlantske plovidbe Dubrovnik, i kao predsjednik Nadzornog odbora hotela Lapad obljetnicu je čestitao  Edo Taslaman, koji je naglasio kako je zadovoljan rezultatima poslovanja hotela te najavio i daljnja ulaganja vlasnika, a nakon čega je uslijedio kratak osvrt na monografiju.

Lidija Crnčević, glavna urednica monografije se prije svega zahvalila na povjerenom poslu, i jasnim smjernicama koje je dobila, kao i  Lukši Lucianoviću i Nikoli Šubiću na svoj pomoći s literturom, te članovima Facebook grupe „Dubrovnik nekad“ koji su nesebično ustupili sve fotografije. Kratko se osvrnula na koncept monografije koji nije klasično pratio događanja prema ratovima u zadnjih 100 godina, nego je napravljen svojevrstan vremeplov po godinama s najupečatljivijim događajima, utisci gostiju, te hotel Lapad danas – što pruža i na što je orijentiran.

Čestitke za ovu veliku obljetnicu uputio je i  Darko Vrbica, dizajner monografije, koji je kazao kako je uistinu bilo zadovoljstvo raditi spomenuti projekt s ovakvim timom, a  Pavo Šišević, član uprave Atlantske plovidbe,  zaželio je hotelu još puno ovakvih obljetnica te čestitao svim zaposlenicima na trudu i uspjehu koji njihov rad polučuje.

Nakon predstavljanja monografije okupljeni su večeras uživali u slasnim zalogajima ovog omiljenog dubrovačkog hotela, uz naravno predivno osoblje koje se pobrinulo da ova večer bude zaista predivna.

Tko je sve bio na press cocktailu donosimo u fotogaleriji!

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist