Natrag
25.3.2019 02:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Predivni i brzi Concept One pred Excelsiorom!

24.10.2013 @ 13:56 Baldo Marunčić dulist IN
12;12

Podijelite:

Jutros su ispred hotela Excelsior kao svojevrsna najava Generalne skupštine Međunarodne organizacije proizvođača automobila (OICA) izložena dva automobila i jedan bicikl proizvedeni u Hrvatskoj.

Riječ je o vozilu pod imenom Concept One, sportskom Coupeu na električni pogon, kojeg je osmislio i proizveo mladi hrvatski inovator Mate Rimac. Uz njega dubrovačkoj je javnosti predstavljen i mali gradski električni automobil tvrtke Doking iz Zagreba. Inače, oba proizvođača na ovogodišnjem skupu automobilske industrije traže ulagače u svoj proizvod.

Podsjetimo, u Dubrovniku se od danas do subote održava međunarodni skup organizacije OICA, koja broji 35 članica, a na kojoj će predstavnici velikih kompanija za proizvodnju vozila govoriti o aktualnim pitanjima i problemima iz svoje branše.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana