Sport

FOTO/POVIJESNI USPJEH Rukometaši Dubrovnika izborili ulazak u Premijer ligu

FOTO/POVIJESNI USPJEH Rukometaši Dubrovnika izborili ulazak u Premijer ligu

Pobjedom protiv rukometnog kluba ‘Split’ rukometaši RKHM Dubrovnik ove su srijede izborili povijesni uspjeh – ulazak u Premijer ligu.

Dubrovački rukometaši u utakmicu su ušli smireno te zabili prvi gol već u drugoj minuti. Tempo s prednosti od dva do tri gola držali su u prvoj polovici prvog poluvremena i tada se nešto prelomilo. Momci su dali ono ‘nešto više’ i do kraja prvog poluvremena njihova prednost porasla je na visokih osam pogodaka razlike. Vrhunske obrane i žestoki napadi bili su ključ uspjeha i mladi rukometaši svoj pobjednički tempo zadržali su do kraja utakmice te pobijedili s visokih 10 golova razlike i rezultatom 33:22.

Povijesni je to uspjeh jer su po prvi puta dubrovački rukometaši izborili dugo traženi ulazak u prvu ligu. Dva kola prije kraja sezone momci RKHM Dubrovnika slavili su svoju pobjedu.

-Čestitam cijeloj momčadi, navijačima i cijelom timu. Ovo je povijesni uspjeh. Imali smo jednu snažnu igru, odlične pojedince. Split jednostavno nije mogao pratiti našu igru – poručio je trener Silvijo Ivandija.

-Ovo sam čekao cijeli život i napokon sam to i dočekao. Dubrovnik je napokon u prvoj ligi Hrvatske. Veliki je ovo uspjeh i ne mogu vam opisati kakav je osjećaj sada kada je Dubrovnik u samom vrhu rukometa – poručio je potpredsjednik kluba Ivo Dragić.

DuList momčadi RKHM Dubrovnik čestita od srca na ostvarenom uspjehu. Bravo momci!

 

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist