Natrag
23.4.2019 04:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Popodne u znaku brdske vožnje

6.10.2013 @ 18:09 Mia Njavro Sport
44;44

Podijelite:

Pobjednik Međunarodnog prvenstva na brdskim stazama Nagrada Dubrovnik 2013. "Memorijal Željko Đuratović" u ukupnom poretku je Istvan Kavecz, Mađar koji vozi za Autoklub Dubrovnik Racing.

On je obranio naslov na utrci dugoj 3260 metara od Komolca do Brgata. Drugo mjesto osvojio je Damir Mašić iz AK Zagreb Racing, a treće Maro Slade iz AK Dubrovnik Racing.

Međunarodno prvenstvo na brdskim stazama Nagrada Dubrovnik 2013., 'Memorijal Željko Đuratović', odvijalo se tokom vikenda na cesti Komolac-Brgat.

Nakon što je prvu vožnju odvozilo dvadesetak vozača došlo je do prekida zbog sudara, naime Nikša Šabadin iz Postranja 'naletio' je na ulje vozača iz Alfa Romea, zbog čega je proklizao, no na sreću bez većih posljedica.
Nakon toga utrka je prekinuta više od pola sata kako bi se osigurala sigurnost vozača na utrci.
Zbog utrke za sav promet bila je zatvorena cesta Komolac–Brgat do 18 sati, a mještani naselja Knežica i Šumet mogli su prometovati u pauzama između dvije vožnje.
 
Kako je bilo danas, pogledajte u velikoj fotogaleriji našeg Zvone!
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana