Natrag
19.2.2019 18:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Poplave u Lapadu i Komolcu!

14.3.2013 @ 18:56 Mia Njavro Aktualno
6;6

Podijelite:

Na Lapadskoj obali izlijeva se voda, preko nje se može voziti, ali je za svaki slučaj puštena u promet i Batala, jer se ne zna kad će se more izliti do te granice da više neće biti moguće voziti.

Apeliramo na vozače oko Batale da ipak, unatoč tome što je cesta puštena za osobne automobile, ipak s pažnjom voze, budući da je ulica potpuno raskopana i neasfaltirana.

Stoga smanjite brzinu i povećajte oprez, ili, ako ne morate, ne vozite tim putem!

Osim poplava na Lapadskoj obali te Batali, ciklona Nada donijela je probleme i nekim dijelovima Komolca. Stanovnici su cijeli dan sekali more, a mnogima od njih, kao gospar Vlaho Kristović, lasnik restorana Vimbula, već su navikli na ove pojave, te tak oveć imaju spremne pumpe.

Kažu, ovo se često dogodi kad more "pritisne" s jedne, a jugo s druge strane, te da im se ovakve poplave dogode bar jednom ili dvaput godišnje.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana