Natrag
19.3.2019 09:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Policijski službenici obilježili Dan policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila

26.9.2018 @ 12:29 Dulist.hr Aktualno
66;66

Podijelite:

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska i ove godine svečano je obilježila Dan policije i blagdan zaštitnika policajaca Sv. Mihovila. Ove srijede položeni su vijenci na Boninovu i ispred zgarde Policijske uprave, u čast poginulih pripadnika policije, nakon čega je održana svečanost uz pratnju klape sv. Nikola.

Na svečanosti se okupljenima obratio Ivan Pavličević, načelnik PU DN.

-Prva godina mog mandata protekla je vrlo sigurno. Policija je samo jedan kotač u mnogim segmentima društva koji se vrte i čine sigurnost ove države. Ne smijemo zaboraviti da je na vrhu ljestvice, prema brojnim anketama, sigurnost ono što ljudi prvo odabiru. Sigurnost je i ono zbog čega se brojni naši gosti vraćaju na ovu destinaciju. Mi je želimo unaprijediti i učiniti sve da se naši gosti osjećaju sigurno u našoj državi. Naravno, moramo biti i samokritični. Ne možemo uvijek raditi sve najbolje. Od kolovoza prošle godine u tijeku je jedan crni niz u prometu. Pitanje je koliko mi kao policija, ali i kao društvo možemo i moramo napraviti kako bi se taj niz zaustavio. I jedna žrtva u prometu je jedna žrtva previše – poručio je Pavličević.

Svojim radom i predanošću 14 službenika iz Dubrovačko-neretvanske županije javno je pohvaljeno za svoju izvanrednu službu i predanost u ovom nimalo lakom poslu.

Zbog iznimnih rezultata rada i zalaganja načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević javno je pohvalio 14 policijskih službenika. Oni su: Ivan Svaguša iz Službe kriminalističke policije, Mirko Đuka Alemani iz Službe policije, Marija Lonac i Boženka Špetić iz Službe upravnih i inspekcijskih poslova, Častimir Perić iz Policijske postaje Ston, Petar Polić i Jurica Majić iz Policijske postaje Gruda, Jurica Žuvelek iz Policijske postaje Metković, Marko Simat, Ante Ujdur, Mario Lovro i Nikolina Čiča iz Postaje granične policije Metković, Damir Čović iz Policijske postaje Lastovo i Matej Igrec iz Postaje aerodromske policije Čilipi.

Kako je izgledala svečanost pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana