Natrag
16.2.2019 11:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Pokal Atlantske Orsanovom ‘Dubrovniku’!

10.8.2015 @ 0:43 Baldo Marunčić Sport
34;34

Podijelite:

Kormilar Orsanovog krstaša ‘Dubrovnik’ Denis Vukas primio je u nedjelju navečer na taraci Hotela Lapad iz ruku člana Uprave Atlantske plovidbe Duška Vladovića-Relje prijenosni pokal Atlantske plovidbe za ukupnog pobjednika 35. Južnodalmatinske regate.

Vukas i njegova provjerena posada ovim su rezultatom još jednom opravdali ulaganje JK Orsana u novi brod, koji od svog prvog plova niže samo uspjehe. ‘Dubrovniku’ je, uz pokal za ukupnog pobjednika, pripala i nagrada za najboljeg po ORC-u, dok je prvo mjesto po OPEN kriteriju osvojila slovenska Megaenergija Uroša Žvana (Skipper Maribor). Naravno, prigodne pokale dobili su i najbolji u ostalim kategorijama.

Sve prisutne, a ove godine sudionika je bilo preko tri stotine, prigodnim je riječima pozdravio Marinko Mikulandra, predsjednik JK Orsana i kandidat za predsjednika Hrvatskog jedriličarskog saveza na izborima 18. kolovoza.

Inače, na ovogodišnjoj Južnodalmatinskoj regati nastupila su 54 broda.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana