Zanimljivosti

FOTO Počeli Dubrovački medijski dani

FOTO Počeli Dubrovački medijski dani

Na Sveučilištu u Dubrovniku danas je otvorena znanstvena konferencija 9. Dubrovački medijski dani (DMD) s temom „Mediji i ekonomska kriza“.

Uz brojna izlaganja hrvatskih i stranih znanstvenika, posebnu pozornost zasigurno će izazvati predavanje prof. dr. sc. Anne Gregory s Leeds Metropolitan Sveučilišta, Velika Britanija, jedne od najpoznatijih i najpriznatijih teoretičarki odnosa s javnostima u Europi. Prof. Gregory autorica je brojnih knjiga iz područja odnosa s javnostima po kojima uče studenti diljem svijeta. Također, na konferenciji će izlagati i dr. sc. Marko Milosavljević sa Sveučilišta u Ljubljani, jedan od vodećih stručnjaka u području medija u Europi.

Kraj konferencije obilježit će okrugli stol s temom „Vlada i odnosi s javnostima: manipulacija ili nužnost?“ na kojem će sudjelovati prof. dr. sc. Anne Gregory, predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću i komunikacijska konzultantica mr. sc. Aleksandra Kolarić, dr. sc. Marko Miloslavljevič sa Sveučilišta u Ljubljani i dr. sc. Domagoj Bebić sa Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Konferencija je organizirana uz financijsku potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Dubrovačko-neretvanske županije, Studentskog centra Sveučilišta u Dubrovniku i Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist