Sport

FOTO Pobjednici Vatrogasci i Zračna luka Dubrovnik!

FOTO Pobjednici Vatrogasci i Zračna luka Dubrovnik!

U sportskoj dvorani Gospino polje odigrala se večeras završnica Prvenstva turističkih djelatnika u turniru Dubrovačko-neretvanske županije, a prvaci muškog turnira su Vatrogasci, dok su ženskog – Zračna luka Dubrovnik.

U finalnom ogledu kontra Valamara na krilima Mata Šimunovića ostvarili su pobjedu (4:1), a inače – Vatrogasci su ove godine po prvi put odlučili sudjelovati. Njihov debitantski nastup završio je na najbolji mogući način – osvajanjem prvog mjesta. Prvo su bili pobjednici skupine B, potom u četvrtfinalu svladali Rixos 5:4, a potom u polufinalu Du doc's 5:1.

Prvi susret za treće mjesto u muškoj konkurenciji, kojeg je osvojila momčad Du doc's, obilježen je s čak sedam pogodaka. 'Doktori' su poveli 2:0, Županija je stigla na 3:2, a novi preokret dogodio se svega 15 sekundi prije kraja utakmice kada je Manestar pogodio za konačnih 4:3.
U ženskoj konkurenciji brončano odličje pripalo je Gulliver travelu koji je na krilima Petre Sambrailo došao do pobjede 3:2 nad Dubrovačko – neretvanskoj županiji.

U ženskom finalu također nije bilo neizvjesnosti. Zračna luka Dubrovnik obranila je naslov od prošle godine – drugi put uzastopno osvojila Prvenstvo! Sve je bilo rješeno u prvih pet minuta susreta kada su pogocima Đurović, Vrkljan i Deranje prvaci otišli na nedostižnih 3:0.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist