DuList IN

FOTO The Penny Black Remedy u Roxyja

The Penny Black Remedy u Roxyja

Bend ‘The Penny Black Remedy’ nastupio je u utorak navečer u kultnom dubrovačkom kafiću Roxy.

Naime, bendu je ovo već treći put da nastupa u Dubrovniku, ali po prvi put u manjem prostoru. Prva dva puta svirali su u Lazaretima, a kako su rekli ovo večeras im je više kao otvorena proba budući da spremaju novi album, pa su isprobali par novih stvari.

Osim Dubrovnika, svirali su još i po Zagrebu i Rijeci, a na pitanje o glazbenoj sceni u Londonu i kod nas, Marijana Hajdarhodžić inače pjevačica ovog šarolikog benda govori da je teško isplivati, jer ipak je London ogroman grad, užasno je velika konkurencija, a ljudi iz svih krajeva svijeta dolaze u želji za uspjehom.

Bez obzira što im je u Londonu sjedište, cijeli sastav većinu vremena provodi u Gradu, pa se nadaju da će im to postat i glavna i osnovna adresa u budućnosti.
Ovaj šaroliki i kuluturno raznovrsni sastav čine Keith M. Thomson iz Škotske kao vokal i gitara, hrvatska pjevačica Marijana Hajdarhodžić, nizozemski bubnjar Wilco van Eijk i Paul Slack koji je zadužen za bass gitaru.

Keith piše i glazbu i tekstove, njegovi glazbeni ukusi i utjecaji su šaroliki te je time inspriran s neviđenim brojem raznih glazbenih stilova, a pored toga volimo radit mješavinu novih stvari – kazala je pjevačica benda.

Kao tajnu uspjeha navodi prvotno uživanje u glazbi, a sve ostalo dođe samo, pa tako će i njihov treći album na proljeći ugledati svjetlo dana.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist