Natrag
18.2.2019 11:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Pelješki vinari otvorili vrata svojih podruma

8.12.2012 @ 18:46 Baldo Marunčić dulist IN
30;30

Podijelite:

Udruge Pelješki vinski puti i Plavac Mali – Pelješac danas su po šesti put organizirali „Dan otvorenih vrata peljeških podruma“.

Posjetiteljima i ljubiteljima dobre kapljice predstavili su se vinari s vinima pelješkog vinogorja, a vina Plavac mali, Rukatac, Dingač i Postup prodavala su se s popustom od 25 posto.

Manifestacija je otvorena u stonskom Kneževom dvoru, a zatim su na red došle vinarije Vukas, Miloš, Ledinić, Andrović i PZ Putniković. Potom je u Janjini uslijedila još jedna vinokušnja, ali i zakuska – vinski gulaš. Poslije ručka na red su došle vinarije Madirazza, Miličić i PZ Kuna 1898.

Otvorene vinarije koje su sudjelovale u ovom događaju bile su: vinar Željko Ledinić (Ponikve), Vinarija Vukas (Ponikve), Vinarija Miše Ledinić (Ponikve), Vinarija Mario Andrović (Ponikve), Vinarija Frano Miloš (Ponikve), Vinarija PZ Putnikovići (Putnikovići), Vinarija PZ Pelješki vrhovi (Janjina), Vinar Grgurević (Drače), Vinar Bezek (Janjina), Vinarija Grgić (Trstenik), Vinarija Miličić (Potomje), Vinarija Madirazza (Potomje), Vinarija Matuško (Potomje), Vinarija PZ Dingač (Potomje), Vinarija Bartulović (Prizdrina) i Vinarija PZ Kuna 1898 (Kuna).

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana