Natrag
23.4.2019 14:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Pelješac okovan snijegom i ledom

3.2.2012 @ 16:28 Andrea Falkoni Račić Aktualno
17;17

Podijelite:

Snijeg je zahvatio gotovo cijelu Hrvatsku, osim Dubrovnika. Zimski uvjeti proglašeni su

i za područje Dalmacije, pa tako i doline Neretve te Pelješca, koji su zatrpani snijegom. Kako javlja naš čitatelj Slobodan Rosić, snijeg i ledena kiša otežali su promet na pelješkoj cesti, a pogotovo na prilazu naseljima.

Nespremni za ovakve zimske uvjete par osobnih automobila ostalo je na najvećem usponu na Taboru, čekajući ralicu da im očisti cestu kako bi mogli nastaviti svoje putovanje, javlja dalje Rosić, dodavši kako su najviše stradala stabla maslina, kojima pucaju grane na kojima se stvorio led od ledene kiše i velikog nanosa snijega.

Vozačima veliki problemi, a djeci Orebića i Trpnja prave zimske radosti, zaključio je, a zimsku idilu Pelješca pogledajte u njegovoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana