Natrag
24.4.2019 20:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Pantarul osvanuo u CSI stilu

21.2.2018 @ 10:13 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Samo hrabro, nismo postali mjesto zločina – našalili su se u srijedu ujutro preko Facebooka iz restorana Pantarul uz popratne fotografije policijske trake kojom je parking ispred ovog restorana bio ograđen.

Inače, upravo je ova traka ispred Pantarula jutros izazvala veliku znatiželju brojnih Dubrovčana, a informacije o tome kako je cijeli parking ispred restorana ograđen trakom došle su i do naše redakcije. Iako su svi odmah promislili kako se dogodilo nešto iz rubrike crne kronike, ispostavilo se da to nije tako.

Naime, kako nam je rekla glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup, riječ je tek o mjerama osiguranja zbog visokih dužnosnika pa je policijska traka stavljena kako se nitko ne bi mogao na ovom mjestu parkirati.

Za pretpostaviti je kako su mjere osiguranja bile pojačane zbog sastanka ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića s resornim ministrima Republike Albanije i Crne Gore, Blendijem Kosijem i Pavlom Radulovićem koji se upravo u utorak održao u našem gradu.

Foto: Facebook/Pantarul

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana