Zanimljivosti

FOTO Pantarul osvanuo u CSI stilu

FOTO Pantarul osvanuo u CSI stilu

Samo hrabro, nismo postali mjesto zločina – našalili su se u srijedu ujutro preko Facebooka iz restorana Pantarul uz popratne fotografije policijske trake kojom je parking ispred ovog restorana bio ograđen.

Inače, upravo je ova traka ispred Pantarula jutros izazvala veliku znatiželju brojnih Dubrovčana, a informacije o tome kako je cijeli parking ispred restorana ograđen trakom došle su i do naše redakcije. Iako su svi odmah promislili kako se dogodilo nešto iz rubrike crne kronike, ispostavilo se da to nije tako.

Naime, kako nam je rekla glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Andrijana Biskup, riječ je tek o mjerama osiguranja zbog visokih dužnosnika pa je policijska traka stavljena kako se nitko ne bi mogao na ovom mjestu parkirati.

Za pretpostaviti je kako su mjere osiguranja bile pojačane zbog sastanka ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića s resornim ministrima Republike Albanije i Crne Gore, Blendijem Kosijem i Pavlom Radulovićem koji se upravo u utorak održao u našem gradu.

Foto: Facebook/Pantarul

 

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist