Grad

FOTO / OPREZA NIKAD DOSTA Sol na području Pila, Ploča i povijesne jezgre, evo gdje će se još posipati

FOTO / OPREZA NIKAD DOSTA Sol na području Pila, Ploča i povijesne jezgre, evo gdje će se još posipati

Opreza nikad dosta – stara je to ‘narodna’ koje se mnogi baš i ne drže. Srećom, ne i naše komunalne službe, koje večeras revno posipaju Stradun solju. 

Nekoliko djelatnika posipa cijeli Stradun kako bi danas i sutra bio siguran za prošetati, a fotopohvalom ovjekovječila ih je naša čitateljica Jelena Pače Sentović.

I iz Grada Dubrovnika poslali su obavijest o poduzetim aktivnostima na području grada, koje prenosimo:

Zbog snijega koji pada na dubrovačkom području nadležne službe raspoređene su na terenu od ranih poslijepodnevnih sati. Sve glavne prometnice posute su još tijekom prošle noći kao i ponovno danas poslijepodne, a ralice su trenutno angažirane na području Osojnika i Gornjih sela gdje se provode radnje čišćenja i posipanja cesta. 
Djelatnici Čistoće poslijepodne su posipali sol na području Pila, Ploča i povijesne jezgre, a tretiraju se i svi nogostupi uz glavne pješačke koridore. Tijekom večeri posut će se i prilazi školama i vrtićima na čitavom administrativnom području Grada te prilazi Općoj bolnici Dubrovnik i Hitnom prijemu.
Pri praćenju stanja nadležne službe Grada Dubrovnika u stalnom su kontaktu s JVP Dubrovački vatrogasci i Civilnom zaštitom te drugim žurnim službama kako pravovremena reakcija ne bi izostala ni u jednom segmentu. 
Molimo sugrađane na povećani oprez pri kretanju u jutarnjim satima zbog stvaranja moguće poledice, te apeliramo na vozače da se ovisno o uvjetima na cestama ne uključuju u promet ukoliko ne posjeduju zimske gume i drugu potrebnu opremu za svoja vozila, odnosno da kretanje prilagode uvjetima na cestama. 

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist