Grad

FOTO/ OPASNO PO ŽIVOT Urušila se Ulica padre Perice!

Ulica padre Perice

Udarili su u potporne zidove i naša ulica se urušila – javljaju nam ogorčeni stanovnici Ulice padre Perice u Gružu, u susjedstvu koje tvrtka Tolo Trade već nekoliko mjeseci gradi garažni objekt.

Tijekom radova na izgradnji garaže u Ulici Stjepana Cvijića) srušili su jedan zid ulice, a improvizirana željezna ograda na Staru je godinu popustila pod udarima vjetra. Današnji događaj prelio je čašu strpljenja stanovnika Ulice padre Perice.

– Ma mi smo prije nekoliko dana razgovarali s radnicima, uvjeravali ih da to što rade nije dobro i da moraju sve vratiti u prvobitno stanje. I sad se ovo dogodilo. Dosta nam je podsmjehivanja, ovdje se hitno treba djelovati, jer životi nas i naše djece su izravno ugroženi – ističu Gružani.

Podsjetimo, sredinom prosinca prošle godine stanovnici Ulice padre Perice javili su se DuListu zbog srušenog zida u njihovoj ulici tijekom izgradnje garaže. Tada su i gradski komunalci utvrdili kako je došlo do oštećenja prilikom radova koje izvodi imotska tvrtka Tolo Trade.

– Nastala oštećenja bit će sanirana prilikom izgradnje zapadnog zida garaže. Gradilište je ograđeno žičanom ogradom tako da nema opasnosti po pješake – stajalo je u odgovoru šefa gradskih komunalaca Pera Šimunovića.

Kontaktirali smo tada i šefa dubrovačke podružnice Juru Tolića, koji nam je rekao kako će se zid u Ulici padre Perice prvi raditi i sve skupa osigurati. Od tada do danas ništa nije učinjeno, čime su oni, ali i svi odgovorni u ovom gradu živote naših sugrađana stavili na kocku.

Trebamo li uopće postavljati pitanje tko će biti odgovoran ako se ne daj Bože nekome dogodi zlo?

Pročitajte još

UKUPNO 250 TISUĆA KUNA Isplaćena pomoć građanima za svibanj

Dulist

OBAVIJEST IZ LIBERTASA Reaktiviran prijevoz osoba s invaliditetom

Dulist

VAŽAN DAN 28. obljetnica oslobođenja Rijeke dubrovačke i deblokade Dubrovnika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija