Grad

FOTO/ OPASNO PO ŽIVOT Urušila se Ulica padre Perice!

Ulica padre Perice

Udarili su u potporne zidove i naša ulica se urušila – javljaju nam ogorčeni stanovnici Ulice padre Perice u Gružu, u susjedstvu koje tvrtka Tolo Trade već nekoliko mjeseci gradi garažni objekt.

Tijekom radova na izgradnji garaže u Ulici Stjepana Cvijića) srušili su jedan zid ulice, a improvizirana željezna ograda na Staru je godinu popustila pod udarima vjetra. Današnji događaj prelio je čašu strpljenja stanovnika Ulice padre Perice.

– Ma mi smo prije nekoliko dana razgovarali s radnicima, uvjeravali ih da to što rade nije dobro i da moraju sve vratiti u prvobitno stanje. I sad se ovo dogodilo. Dosta nam je podsmjehivanja, ovdje se hitno treba djelovati, jer životi nas i naše djece su izravno ugroženi – ističu Gružani.

Podsjetimo, sredinom prosinca prošle godine stanovnici Ulice padre Perice javili su se DuListu zbog srušenog zida u njihovoj ulici tijekom izgradnje garaže. Tada su i gradski komunalci utvrdili kako je došlo do oštećenja prilikom radova koje izvodi imotska tvrtka Tolo Trade.

– Nastala oštećenja bit će sanirana prilikom izgradnje zapadnog zida garaže. Gradilište je ograđeno žičanom ogradom tako da nema opasnosti po pješake – stajalo je u odgovoru šefa gradskih komunalaca Pera Šimunovića.

Kontaktirali smo tada i šefa dubrovačke podružnice Juru Tolića, koji nam je rekao kako će se zid u Ulici padre Perice prvi raditi i sve skupa osigurati. Od tada do danas ništa nije učinjeno, čime su oni, ali i svi odgovorni u ovom gradu živote naših sugrađana stavili na kocku.

Trebamo li uopće postavljati pitanje tko će biti odgovoran ako se ne daj Bože nekome dogodi zlo?

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist