DuList IN

FOTO Oni nisu propustili prvu epizodu nove sezone ‘Igre prijestolja’!

Igra prijestolja Game of Thrones

Prva epizoda pete sezone planetarno popularnog serijala Igra prijestolja pretpremijerno je prikazana u Kinu Sloboda.

Kultnu seriju pogledala su tako brojni poznati Dubrovčani, a priliku nije propustio ni gradonačelnik Andro Vlahušić sa suprugom. A kako bi pretpremijera prošla u još boljem raspoloženju, iz Turističke zajednice Grada Dubrovnika pobrinuli su se za koktele nakon projekcije!

Peta sezona kultne HBO serije „Igra prijestolja“ na HBO-u u Hrvatskoj će biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 13. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim „Emmy“, „Zlatni globus“ i „Peabody“ nagradama, bit će od jutarnjih sati u ponedjeljak, 13. travnja, dostupna i na internet usluzi videa na zahtjev HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu u 20.05h.

Ekskluzivna premijera pete sezone „Igre prijestolja“ biti će istovremeno emitirana u 170 zemalja širom svijeta.
Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, „Igra prijestolja“, utemeljena na fantastičnim bestselerima Georgea R. R. Martina „Pjesma leda i vatre“, epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

Tko je sve bio na pretpremijeri pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović