Natrag
21.2.2019 03:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Odrepana dječačka Istina!

7.4.2012 @ 9:32 Andrea Falkoni Račić dulist IN
22;22

Podijelite:

Splitski Dječaci odrepali su ovog petka koncert pred dubrovačkom publikom u punim Lazaretima.

U Grad pod Srđem došli su, kako su sami rekli, nakon dosta vremena predstavivši svoja dva albuma – debitanstsku ‘Dramu’ i lanjsku ‘Istinu’.
Nizala je trojka – Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo – pjesme Siromašan, Cigan, naravno hit Dalmacija, našao se na repertoaru i After u zatvoru…

Ukoliko ste propustili odličnu svirku Dječaka u Lazaretima, djelić atmosfere pogledajte u fotogaleriji naše Nore Novak, a u nastavku je i video za njihov hit Dalmacija pa poslušajte.
 

O sebi samima…
Sami Dječaci na svom sajtu predstavljaju se kao rep grupa iz Splita. Oni, piše, „dobro repaju al’ su stvarno debili”. Grupa je osnovana 2005. godine, nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.
Debitantski album ‘Drama’ osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i INDEXI 09 prvu nagradu za hip hop album godine! Drugi album ‘Istina’ izdan je 2011. za Croatiu Records. Prva naklada rasprodana u 2 dana!
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana