Natrag
21.2.2019 19:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Odbojkašicama zlato, košarkašima bronca!

22.12.2013 @ 18:35 Baldo Marunčić Sport
19;19

Podijelite:

Međunarodni Božićni turnir pod organizatorskom palicom Sveučilišnog sportskog saveza Dubrovnik u muškoj košarci i ženskoj odbojci održao se od 19. do 22. prosinca.

Surganizatori turnira bili su Studentski zbor Dubrovnik, Studentski Centar i Hrvatski akademski sportski savez.

Utakmice su se odigravale u sportskoj dvorani Gospino polje, a sudjelovali su studenti iz Zagreba, Rijeke, Opatije, Maribora, Podgorice i Dubrovnika.
U odbojci su najbolje bile studentice Sveučilišta u Dubrovniku, dok je drugo mjesto pripalo Zagrebu, a treće Opatiji.
Najzanimljiva je pak bila košarka u kojoj je Veleučilište iz Karlovca dobilo studente iz Maribora. Treće mjesto osvojili su dubrovački studenti. Tijekom pauza nazočne je zabavljao plesni studio 3V.

Memorijalni turnir 'Vedran Jelavić' prije se zvao Međunarodni košarkaški i odbojkaški turnir, a nakon njegove smrti 2007. godine preimenovan je njemu u čast. Dr.sc. Vedran Jelavić bio je pomorac, pedagog, znanstvenik, te nastavnik na pomorskim studijima Sveučilišta u Dubrovniku.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana