Natrag
21.3.2019 23:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Od ovih ljepotana zastaje dah, a najskuplji je moćni Aventador!

8.5.2018 @ 16:20 Dulist dulist IN
27;27

Podijelite:

Milijuni eura na jednom mjestu, tako bi se ukratko mogla opisati scena kojoj smo svjedočili u utorak popodne na parkiralištu pred hotelom Palace.

Naime, u grad je stigla karavana Gran Turismo ekskluzivnog super auto kluba i ‘utaborila’ se baš pred Palaceom.

Tridesetak vrlo skupih, ali izgledom i dizajnom iznimno lijepih vozila mamilo je uzdahe gostiju hotela i slučajnih prolaznika. Ferrari, Lamborghini, Corvette, Porsche, Mercedes… Raznih boja i oblika, sve jedan ljepši od drugoga.

Najskupocjeniji među njima je Lamborghini Aventador LP 700-4 Pirelli Edition iz 2014. godine s cijenom većom od 450 tisuća eura.

Inače, Gran Turismo osnovan je u lipnju 2002. u Švedskoj, kao bratstvo za vlasnike super-automobila. Danas ima 4 800 članova iz cijelog svijeta – iz svih zemalja Europe, SAD-a, Južne Afrike, Azije i Australije. Ono što ih povezuje jest da svi posjeduju – superauto.

Svake godine organiziraju deset do 12 događaja, ali i putuju, kažu sami, na najboljim cestama na svijetu, a jedna od njih je jadranska turneja koja ove godine prolazi kroz Dubrovnik.

Zanimljivo, vlasnici ovih predivnih vozila puni su hvale za hrvatske ceste, posebno za autocestu, a Jadransku su magistralu čak uvrstili među pet najljepših u svijetu.

Kažu nam vozači, premda na Jadranskoj magistrali ne mogu razviti brzinu od 360 kilometara na sat, uživamo u ljepoti prirode i okoline.

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana