Grad

FOTO Obnovljena Ulica Frana Supila, mirni smo idućih šest do sedam godina

FOTO Obnovljena Ulica Frana Supila, mirni smo idućih šest do sedam godina

S današnjim danom završili smo 1,6 milijuna kuna vrijednu rekonstrukciju Ulice Frana Supila. Riječ je o više od sedam tisuća metara četvornih. Nastavljamo i dalje s radovima. Ovo je kvalitetna sanacija dionice koja sigurno neće zahtjevati ozbiljne radove u idućih šest do sedam godina – izjavio je gradonačelnik Mato Franković jutros prilikom obilaska ove za grad značajne ulice.

Inače, radovi na rekonstrukciji počeli su 5. veljače, a asfaltiranje je završeno još 12. ožujka, ali se zbog loših vremenskih prilika odužilo s označavanjem horizontalne signalizacije.

-Trenutno radimo u Ulici dr. Ante Šercera te na Masarykovom putu, što će biti gotovo kroz idućih deset do petnaest dana. Malo nas vremenske neprilike spriječavaju, ali sve će biti riješeno u vremenskim rokovima koje smo obećali prilikom predstavljanja proračuna za 2018. godinu – istaknuo je Franković.

Dodao je kako je plan Gradske uprave do kraja mandata asfaltirati sve ulice na području grada Dubrovnika, čime bi, istaknuo je, ‘ispunio sve što je obećao’.

Pročelnik Upravnog odjela Grada Dubrovnika za promet Đuro Šutalo istaknuo je kako će do 1. lipnja sve gradske prometnice biti sanirane, a potom slijedi sanacija cesta na Osojniku.
-Danas ili sutra završit ćemo Masarykov put. Kiša je dosta otežala radove, ali sve ćemo završiti više-manje u zadanim rokovima – rekao je Šutalo.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist