Natrag
26.4.2019 16:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/OBILAZAK DALMATINSKE Franković: ‘Trebalo je proći 30 godina da asfalt dođe u ovu ulicu’

3.4.2019 @ 14:33 Dulist Grad
22;22

Podijelite:

Gradonačelnik Mato Franković obišao je ove srijede sa suradnicima Dalmatinsku ulicu. U ovoj lapadskoj ulici, koja se proteže paralelno uz Ulicu kneza Domagoja sve do spoja s Ulicom Miljenka Bratoša, provedeni su radovi na sanaciji asfaltnog zastora. Ukupna površina zahvata iznosi oko 3300 metara kvadratnih, a vrijednost radova iznosi oko 850 tisuća kuna.

-Putem ovih radova htjeli smo pokazati postojanje gradskih kotara, predstavljamo kanal između stanovnika gradskog kotara i gradske uprave. Slušamo njihove potrebe i kanaliziramo ih prema gradskoj upravi i na taj način se trudimo da gradska uprava odgovori njihovim zahtjevima. Jedan od zahtjeva bila je i potreba saniranja i uređenje Dalmatinske ulice. Trudili smo se svakog kontaktirati i izaći im u susret. Stanovnici su najviše tražili da riješimo odvodnju i saniranje ulaza – rekao je predsjednik Gradskog kotara Lapad Nikola Babić.

Gradonačelnik Franković istaknuo je kako je trebalo proći 30 godina da asfalt uopće dođe u ovu ulicu.

-Ova je ulica iznimno važna jer je drugi ulaz prema Lapadskoj školi. Pokušat ćemo u ove četiri godine pokriti što više ulica u gradu kako bi se u budućnosti mogle samo redovno održavati. Imamo puno problema, poziva, traženja da se ulice asfaltiraju, radimo svoj maksimum – naglasio je gradonačelnik.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana