Natrag
20.2.2019 04:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Novo ruho kapelice na Boninovu!

7.5.2013 @ 11:46 Nikša Miletić Zanimljivosti
18;18

Podijelite:

Nakon više od godine dana, što pravnih zavrzlama s izvođačima, što samih radova, kapelica sv. Križa na Boninovu konačno je ugledala, tako reći svijetlo dana.

Obnova kapelice započela je u prosincu 2012., a financirana je dobrotom  glavnog donatora i donacijama 15 trgovačkih društava. Djelatnici Boninova d.o.o., u svojstvu tvrtke koja gospodari prostorom, ali i ništa manje kao građani Dubrovnika, zahvalni su na doniranim sredstvima kojima je pokrenut i okončan ovaj značajan projekt.

-Boninovo smo naslijedili i moramo ga dobro očuvati – istaknula je na blagoslovu kapelice direktorica Boninova Marija Kisić Kamić te dodala kako će sada konačno oni koji su izgubili najmilije ih moći imati dostojanstven rastanak.

Blagoslov kapelice vodio je generalni vikar dubrovačke biskupije Petar Palić, a svečanosti su nazočila gotovo sva lica dubrovačkog javnog života.
Inače, vrijedi podsjetiti kako je za obnovu kapelice stigla anonimna donacija u iznosu od 200 tisuća eura, a posao je na javnom natječaju u konačnici dobio dubrovački Alfa plan.
 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana