Natrag
23.3.2019 18:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Nalijeva se ploča Orsanovog hangara

12.9.2018 @ 13:06 Dulist Sport
18;18

Podijelite:

Salijevamo ploču na vrhu zgrade hangara. Nadamo se da ćemo ga djeci na upotrebu predati do kraja godine. Ovo je prvi objekt koji se u Dubrovniku gradi za potrebe sporta od 1982. godine i na to smo ponosni – rekao je za DuList dugogodišnji predsjednik Jedriličarskog kluba Orsan Marinko Mikulandra, kojeg smo u srijedu oko podne zatekli na gradilištu sedam metara visokog hangara.

Nakon nalijevanja ploče slijedi oblaganje fasade kamenom te unutarnje uređenje i zatvaranje svih otvora.
-Htjeli smo da sve to izgleda lijepo, posebno fasada, koja će se uklopiti u izgled ostalog dijela Orsana. Malo smo ‘na tanko’ s novcem budući da je ovo ulaganje našeg kluba i zahvaljujem se Gradu Dubrovniku na financijskoj pomoći – istaknuo je Mikulandra.

Napomenuo je kako će izgradnjom hangara profitirati djeca, mladi jedriličari, kojima će biti osigurani bolji uvjeti treninga.
-Ovakav hangar će im puno skratiti vrijeme dolaska i odlaska s treninga. Imat će više vremena za učenje i ostale obveze. Djeca su jako zadovoljna, kao i naši članovi – rekao je Mikulandra.

Jedriličarski klub Orsan predvodnik je među dubrovačkim sportskim klubovima i udrugama po ulaganju u infrastrukturu. Nakon uređenja tri kabineta i postavljanja 120 metara pontona uskoro će se moći pohvaliti i hangarom, čija je izgradnja vrijedna 1,4 milijuna kuna.

Inače, JK Orsan ovog tjedna proslavlja 85. godišnjicu osnutka pa se može reći i da su ovi značajni radovi doprinos toj proslavi.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana