Natrag
17.12.2018 18:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Nakon cavtatskog gostovanja, ‘Tišina Molim!’ večeras slavi Dan žena

8.3.2018 @ 12:24 Dulist dulist IN
39;39

Podijelite:

Četvrti dan festivala Tišina Molim! protekao je u odličnoj atmosferi u ispunjenom Domu kulture u Cavtatu.

Sinoć od 19 sati, posjetitelji su uživali u “Pučkom kinu”, posebno postavljenom za ovu prigodu, i družili se uz riblje delicije “Ludog Mora”, vina Crvika i Boža Metkovića te craft piva Gastro shopa Pomalo.

Prikazan je legendarni film Servantes iz Malog Mista, a “domaći” su se prisjetili scena koje su snimljene upravo na cavtatskoj rivi. Atmosferu je na kraju dodatno začinio konavoski bend OPG, ili “Opičena poljoprivreda glazba”.

Danas, povodom međunarodnog Dana žena, u Lazaretima će nam se od 19 sati predstaviti “Fantastične Superžene” – uspješne dubrovačke filmske djelatnice s kojima će razgovarati voditeljica Đive Galov. Čut ćemo iskustva Duške Nežić, kostimografkinje koja iza sebe ima ogroman broj filmskih, televizijskih i kazališnih projekata.

Upoznat ćemo mlade dubrovačke umjetnice Nikolinu Japunčić i Miu Mariu Škoda, odnosno tandem “diobanaoba”, poznate po svojim dvodijelnim portretima, na kojima jedna uvijek slika lijevu, a druga desnu stranu slike. Danas će nam prikazati njihov prvi kratki film Banaon.
Imat ćemo priliku pogledati i jednu premijeru. Riječ je o kratkom filmu “Nitko nije savršen” mlade dubrovačke redateljice Barbare Vekarić. Radi se o tinejdžerici izloženoj pritisku vršnjaka i dečka koji joj se sviđa da izgubi nevinost.

Iva Nikolić, stand in artist i filmski vodič, ispričat će nam iskustva koja je stekla u radu na šest sezona popularne serije Igre Prijestolja.

Događaj će imati i “slatku notu”, za što će se pobrinuti poznata slastičarka Lucija Tomašić, čije ćemo delicije moći kušati. Zabava u Kino Kavani nastavit će do kasno uvečer uz glazbu DJ Crva.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana