DuList IN

FOTO Nakon 13 godina Doris Dragović u Dubrovniku!

Doris Dragović je na blagdan Svetog Vlaha nastupila u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Nakon 13 godina odsutnosti izvela je većinu hitova iz svoje tridesetgodišnje karijere.

Koncert je otvorila velikim hitom “Željo moja”, a zatvorila pjesmom “Šakom o stol”. Dubrovačka je publika s Doris pjevala pjesme “Marija Magdalena”, “Zemlja i stina”, “Ti”, “Što je to od mene ostalo”, “Baklje ivanjske”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja” i mnoge druge.

Zanimljivo je kako je Doris na upit novinara ocijenila glazbenu scenu koju mnogi kritiziraju zbog pojave instant zvijezda:

– Istu takvu “scenu” možete naći među direktorima, menadžerima i političarima i drugim ljudskim djelatnostima. Ono što treba jest vjerovati u tu mladost koja dolazi, davati im šansu koliko god puta treba, poticati ih, a ne vječno pametovati i kritizirati. Ako to ne učinimo i ako tako ne bude, nestat ćemo s mape, nestat ćemo s lica svega bitnoga – rekla je Doris

 

Pročitajte još

HIRovac Saša Fegić postao članom International Association of Cape Horners

Dulist

DAN IZ SNOVA Vjenčanja u Adriaticu postala su još ljepša!

Dulist

The New York Times uvrstio Hrvatsku na popis otvorenih zemalja za američke građane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija