Natrag
18.2.2019 11:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Najvjerniji navijači “u lovu” na ulaznice!

21.2.2013 @ 8:54 Baldo Marunčić Zanimljivosti
6;6

Podijelite:

Upravo je započela prodaja ulaznica za utakmicu između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije koja će se odigrati 22. ožujka na maksimirskom stadionu.

Utakmica se odigrava u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ako ste se pitali zašto je velika gužva na Pilama, stvorili su je najvjerniji navijači koji su se skupili tako rano kako, za svaki slučaj, ne bi ostali bez svojh ulaznica.

Već u 6 sati, skupilo se preko 50 najvjernijih navijača, a tu su bili i zaštitari iz tvrtke "Sokol Marić", kako ne bi došlo do izgreda.

Karte će se moći kupiti u prodavaonicama TisakMEDIA diljem Hrvatske. Također, tijekom dana njihova kupnja bit će moguća preko internetske stranice Hrvatskog nogometnog saveza.

Cijene ulaznica su sljedeće:
250 kuna zapadna tribina dolje, 120 kn zapadna tribina gore, 120 kn istočna tribina, 70 kn sjeverna tribina dolje, 50 kn sjeverna tribina gore i 60 kn južna tribina.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana