Sport

FOTO Najbolji mladi karatisti Balkana u Dubrovniku

Od petka do nedjelje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju održava se 16. Prvenstvo Balkana u karateu za kadete, juniore i U21 uzrast u organizaciji Hrvatskog karate saveza i dubrovačkog Karate kluba Kakato.

Natjecanje je počelo jutros u 9 sati eliminacijskim nastupima u katama, a uslijedile su eliminacijske borbe u kategorijama kadetkinja, juniorki te U21 karatistica. Na kraju dnevnog rasporeda slijede finala te ceremonija dodjela medalja. U subotu će na tatami karatisti u eliminacijskim borbama, u 18 sati slijedi svečanost otvorenja natjecanja, a potom sva finala subotnjeg rasporeda. Nedjelja donosi momčadska natjecanja u katama i borbama.

– Nadam se da će reprezentativci Hrvatske imati dobre nastupe i donijeti veliki broj odličja. Pozvao bih naše sugrađane da nas dođu bodriti ovaj vikend u Gospinu Polju na prvom velikom karate natjecanju koje se održava u Dubrovniku. Natjecanje završava u nedelju u popodnevnim satima. Službeno otvaranje je u subotu u 18 sati – ističe predsjednik KK Kakato Željo Perković.

Na natjecanju koje je okupilo mlade karatiste i karatistice iz deset zemalja (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Kosovo, Makedonija, Rumunjska, Bugarska i Turska) boje domaćeg KK Kakata brani Daniel Worman, u kategoriji juniora do 61 kilograma.

Pročitajte još

Uspjeh Jugovih plivača u Sloveniji i Španjolskoj

Dulist

SUPER FINALE SVJETSKE LIGE Barakude turnir otvorile pobjedom

Dulist

Mališani, prijavite se na ljetnu školu stolnog tenisa!

Dulist