Aktualno

FOTO Molitva i podrška don Ivanu

FOTO Molitva i podrška don Ivanu

Na skupu podrške don Ivanu Sinanoviću, osumnjičenom za ubojstvo predsjednika mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića, okupilo se pedesetak osoba, uglavnom stanovnika Primorja i Konavala te desetak bajkera.

– Ovdje smo kako bismo pružili potporu našem don Ivici, a u isto vrijeme izrazili sućut obitelji i prijateljima pokojnog Marka Kraljevića – kazala je Ivana Banac iz Popovića, pozvavši prisutne na molitvu. Zatim je nastavila:

– Don Ivicu znamo kao otvorenog, veselog, pozitivnog, poštenog i skromnog čovjeka. Kao humanitarca i izuzetnog svećenika. Pravog domoljuba, pravog i iskrenog prijatelja. I kao takvom smo mu došli dati svu našu podršku u ovim teškim trenucima. Došli smo mu iskazati ljubav u ovako velikom broju, u slozi kako nas je on učio. Došli smo mu reći da smo uz njega i da mu vjerujemo – kazala je Banac.

Sinanovićev prijatelj, bajker imena Ivan, također je dao podršku don Ivanu Sinanoviću, a stanovnik Lisca Ivica Bratoš kazao je kako je mjesto izgubilo dobrog župnika te zatražio pošteno suđenje.

Pročitajte još

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist