Natrag
23.4.2018 00:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Molitva i podrška don Ivanu

25.5.2012 @ 19:26 Baldo Marunčić Aktualno
23;23

Podijelite:

Na skupu podrške don Ivanu Sinanoviću, osumnjičenom za ubojstvo predsjednika mjesnog odbora Banići Marka Kraljevića, okupilo se pedesetak osoba, uglavnom stanovnika Primorja i Konavala te desetak bajkera.

– Ovdje smo kako bismo pružili potporu našem don Ivici, a u isto vrijeme izrazili sućut obitelji i prijateljima pokojnog Marka Kraljevića – kazala je Ivana Banac iz Popovića, pozvavši prisutne na molitvu. Zatim je nastavila:

– Don Ivicu znamo kao otvorenog, veselog, pozitivnog, poštenog i skromnog čovjeka. Kao humanitarca i izuzetnog svećenika. Pravog domoljuba, pravog i iskrenog prijatelja. I kao takvom smo mu došli dati svu našu podršku u ovim teškim trenucima. Došli smo mu iskazati ljubav u ovako velikom broju, u slozi kako nas je on učio. Došli smo mu reći da smo uz njega i da mu vjerujemo – kazala je Banac.

Sinanovićev prijatelj, bajker imena Ivan, također je dao podršku don Ivanu Sinanoviću, a stanovnik Lisca Ivica Bratoš kazao je kako je mjesto izgubilo dobrog župnika te zatražio pošteno suđenje.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana