Natrag
24.4.2019 04:46

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO ‘Mogambo’ nije tek megajahta, već ploveći luksuz!

10.8.2015 @ 10:45 Dulist dulist IN
3;3

Podijelite:

Od ranog jutra na vezu u luci Gruž pod Mostom dr. Franja Tuđmana nalazi se 74-metarska megajahta Mogambo, za koju se slobodno može reći kako predstavlja čisti ploveći luksuz.

Nepoznati vlasnik svoju jahtu, izgrađenu 2012. godine u njemačkom brodogradilištu Nobiskrug, imenovao je po poznatom filmu iz 1953. godine s Clarkom gableom, Grace Kelly i Avom Gardner. Brod plovi pod zastavom Kajmanskog otočja.

Luksuz je prava riječ kojom se može opisati ova elegantna ljepotica, čiji vanjski i unutarnji dizajn potpisuje britanska tvrtka Reymond Langton, zaslužna za fantastičan izgled cijelog niza bogataških megajahti. U izgradnji broda nije se štedjelo na materijalima, koristili su se čelik i aluminij, ali i ebanovina, orah te rijetka vrsta platana. Brod ima sve moguće ‘igračke’, kao i kino dvoranu, saunu, Jacuzzi…

Mogambo može primiti do 19 članova posade te 12 gostiju u šest luksuznih soba. Slobodan je za sezonski najam, uz cijenu ‘na upit’, a jednom se po nepoznatoj cijeni našao i na prodaji u Herrodsu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana