Natrag
20.4.2019 22:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/MLADI I PODUZETNI Jesu li ekonomisti i komercijalisti sigurni u javnom nastupu?

15.4.2019 @ 13:35 Dulist Aktualno
48;48

Podijelite:

U dvorani hotela Valamar Lacroma ovog se ponedjeljka održao 5. sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i trgovačke škole.

Na sajmu su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda smjerova ekonomist, ekonomska gimnazija i komercijalist. Ukupno je 17 vježbeničkih tvrtki koje su se prezentirale putem izlaganja na štandovima i PPT prezentacija.

-Osim naše škole, na sajmu sudjeluju sve srednje škole iz naše županije koje provode programe obrazovanja učenika za zanimanja ekonomist i komercijalist. Aktivnosti učenika na sajmu se ocjenjuju, a vrednuje se izlaganje na štandovima, poznavanje svojstava robe iz asortimana, komunikacija s kupcima, sigurnost javnog nastupa, kreativnost, neverbalna komunikacija i slično. Za prve tri plasirane vježbeničke tvrtke osigurali smo novčane nagrade – poručila je ravnateljica Ekonomske škole Suzana Đurđević. Vrijedi dodati da su na sajmu sudjelovale dvije srednje škole izvan naše županije zbog prethodno iskazanog interesa, Treća ekonomska škola iz Zagreba i Ekonomska škola iz Karlovca.

Kako je izgledao sajam, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana