Aktualno

FOTO/MLADI I PODUZETNI Jesu li ekonomisti i komercijalisti sigurni u javnom nastupu?

U dvorani hotela Valamar Lacroma ovog se ponedjeljka održao 5. sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i trgovačke škole.

Na sajmu su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda smjerova ekonomist, ekonomska gimnazija i komercijalist. Ukupno je 17 vježbeničkih tvrtki koje su se prezentirale putem izlaganja na štandovima i PPT prezentacija.

-Osim naše škole, na sajmu sudjeluju sve srednje škole iz naše županije koje provode programe obrazovanja učenika za zanimanja ekonomist i komercijalist. Aktivnosti učenika na sajmu se ocjenjuju, a vrednuje se izlaganje na štandovima, poznavanje svojstava robe iz asortimana, komunikacija s kupcima, sigurnost javnog nastupa, kreativnost, neverbalna komunikacija i slično. Za prve tri plasirane vježbeničke tvrtke osigurali smo novčane nagrade – poručila je ravnateljica Ekonomske škole Suzana Đurđević. Vrijedi dodati da su na sajmu sudjelovale dvije srednje škole izvan naše županije zbog prethodno iskazanog interesa, Treća ekonomska škola iz Zagreba i Ekonomska škola iz Karlovca.

Kako je izgledao sajam, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

UGOSTITELJI VLADI ‘Pred kolapsom smo, hitno morate odobriti kvotu za dodatnih 5000 radnika’

Dulist

JESMO LI SPREMNI ZA EURO? Vujčić: ‘Hrvatski sustav banaka je iznad prosjeka eurozone’

Dulist.hr

PROVJERILI SMO Dubrovnik ima više od 27 tisuća vozila

Andrea Falkoni Račić