Aktualno

FOTO/MLADI I PODUZETNI Jesu li ekonomisti i komercijalisti sigurni u javnom nastupu?

FOTO/MLADI I PODUZETNI Jesu li ekonomisti i komercijalisti sigurni u javnom nastupu?

U dvorani hotela Valamar Lacroma ovog se ponedjeljka održao 5. sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i trgovačke škole.

Na sajmu su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda smjerova ekonomist, ekonomska gimnazija i komercijalist. Ukupno je 17 vježbeničkih tvrtki koje su se prezentirale putem izlaganja na štandovima i PPT prezentacija.

-Osim naše škole, na sajmu sudjeluju sve srednje škole iz naše županije koje provode programe obrazovanja učenika za zanimanja ekonomist i komercijalist. Aktivnosti učenika na sajmu se ocjenjuju, a vrednuje se izlaganje na štandovima, poznavanje svojstava robe iz asortimana, komunikacija s kupcima, sigurnost javnog nastupa, kreativnost, neverbalna komunikacija i slično. Za prve tri plasirane vježbeničke tvrtke osigurali smo novčane nagrade – poručila je ravnateljica Ekonomske škole Suzana Đurđević. Vrijedi dodati da su na sajmu sudjelovale dvije srednje škole izvan naše županije zbog prethodno iskazanog interesa, Treća ekonomska škola iz Zagreba i Ekonomska škola iz Karlovca.

Kako je izgledao sajam, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist