DuList IN

FOTO/MAŠKARANI ŠKOLSKI DAN Pasta Italiana i MTV podijelili prvo mjesto!

Maškarani školski dan od petog do osmog razreda osnovnih škola predvodile su u ponedjeljak na Stradunu raznolike maskote, žongleri i ostali zabavljači, a vrhunac popodneva bile su šarolike izvedbe i natjecanja maškara mnogih osnovnih škola, uz nagrade najboljima.

Žiri je bio neodlučan pa su prvo mjesto podijelili izvedbe Paste Italiane i MTV-a, a kao nagradu su osvojili izlet brodom Tirena na Koločep, Lopud i Šipan. Drugi su bili Oscarovci iz OŠ Ivana Gundulića, a njihova nagrada je besplatan ulaz na izvedbu folklornog ansambla Linđo na Dubrovačkim ljetnim igrama. Trećim mjestom dubrovački grbovi iz OŠ Marina Getaldića ugrabili su ulaznice za predstavu ‘Ne plaćamo, ne plaćamo!’ u KMD-u. Četvrto mjesto pripalo je kraljevskoj obitelji iz OŠ Marina Držića i zastavama svijeta iz Orašca, uz nagradu ulaznica za utakmicu Juga u europskoj Ligi prvaka. Peto mjesto pak zaslužio je detektivski odjel iz Mokošice, a za trud su zaradili sportsku opremu kluba Jug.

Osim prvih pet mjesta, podijeljeno je i 10 utješnih nagrada, nakon čega su osnovnoškolci produžili na zabavu u Revelinu.

Kakav je bio provod na Stradunu pogledajte u našoj fotogaleriji!

Pročitajte još

FOTO/DUBROVNIK CRAFT BEER Drugu večer festivala otvorili ‘Pips, Chips & Videoclips’

Dulist.hr

KORČULANI, AKTIVIRAJTE SE! Trening ljetnih vježbi vodit će Renata Sopek

Dulist

PRIVUKLA PAŽNJU Bujna australska manekenka snimala u Dubrovniku

Dulist