Natrag
19.2.2019 01:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Maris Gavranić najseksi Dubrovkinja 2013.

20.2.2013 @ 17:23 Baldo Marunčić dulist IN
5;5

Podijelite:

Redakcija portala Kult po sedmi je put izabrala najseksi Dubrovkinju, a u 2013. godini tu titulu ponijela je mlada Maris Gavranić.

Za razliku od prijašnjih godina, ove godine redakcija je umjesto sastavljanja liste 25 djevojaka, odabrala djevojku koja se ‘izdvaja od drugih’.

– Moramo reći da se nismo niti malo dvoumili da najseksi Dubrovkinjom proglasimo Maris Gavranić! – jedinstven je stav Kultove redakcije.

– Zašto Maris? Najjednostavnije rečeno – zato što je savršena. Maris ne samo da je seksi izgledom, Maris je predivna u svakom pogledu. Osim čarobnog izgleda može se pohvaliti i nevjerojatnom unutarnjom ljepotom, te finoćom prave dame. A takav kompletni paket ne može ne biti nego seksi! Kako se danas sve ove vrline teško pronalaze u jednoj osobi, moramo reći da nam je izuzetna čast da je proglasimo najseksi Dubrovkinjom 2013. godine! Maris, hvala što postojiš! – obrazložili su svoj izbor u Kultu.

Inače, 26. veljače internetski portal Kult slavi svoj sedmi rođendan, a izbor Najseksi Dubrovkinje, Kultov svojevrsni zaštitni znak, je zapravo najbolji uvod u proslavu obljetnice.

Podsjetimo, prošle pobjednice Kultovog izbora bile su Aida Šipčić, Teja Tolja, Dea Begović, Antonela Đurđević, Kristina Milković i Tanja Čučuk.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana