DuList IN

FOTO Maris Gavranić najseksi Dubrovkinja 2013.

FOTO Maris Gavranić najseksi Dubrovkinja 2013.

Redakcija portala Kult po sedmi je put izabrala najseksi Dubrovkinju, a u 2013. godini tu titulu ponijela je mlada Maris Gavranić.

Za razliku od prijašnjih godina, ove godine redakcija je umjesto sastavljanja liste 25 djevojaka, odabrala djevojku koja se ‘izdvaja od drugih’.

– Moramo reći da se nismo niti malo dvoumili da najseksi Dubrovkinjom proglasimo Maris Gavranić! – jedinstven je stav Kultove redakcije.

– Zašto Maris? Najjednostavnije rečeno – zato što je savršena. Maris ne samo da je seksi izgledom, Maris je predivna u svakom pogledu. Osim čarobnog izgleda može se pohvaliti i nevjerojatnom unutarnjom ljepotom, te finoćom prave dame. A takav kompletni paket ne može ne biti nego seksi! Kako se danas sve ove vrline teško pronalaze u jednoj osobi, moramo reći da nam je izuzetna čast da je proglasimo najseksi Dubrovkinjom 2013. godine! Maris, hvala što postojiš! – obrazložili su svoj izbor u Kultu.

Inače, 26. veljače internetski portal Kult slavi svoj sedmi rođendan, a izbor Najseksi Dubrovkinje, Kultov svojevrsni zaštitni znak, je zapravo najbolji uvod u proslavu obljetnice.

Podsjetimo, prošle pobjednice Kultovog izbora bile su Aida Šipčić, Teja Tolja, Dea Begović, Antonela Đurđević, Kristina Milković i Tanja Čučuk.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist