Zanimljivosti

FOTO/MALO NAS JE, AL’ NAS IMA Dubrovčani ‘okupirali’ Moskvu!

FOTO/MALO NAS JE, AL' NAS IMA Dubrovčani 'okupirali' Moskvu!

Moskovske ulice ispunjene su ‘kockicama’ povodom povijesnog dana za Hrvatsku.

Ulaznice za finalnu utakmicu su ‘razgrabljene’, a među sretnicima koji će danas pratiti Vatrene našli su se i Dubrovčani.

Mjesto na tribinama neupitno je za Adrianu Đurđević, koja tijekom cijelog Svjetskog prvenstva neumorno prati svoga dečka, hrvatskog reprezentativca Duju Ćaletu-Cara. I ovoga puta s njome su sestra Antonela Đurđević Bujak te dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono. Na društvenim mrežama osvanula je i njihova fotografija s ‘ministrom hrvatske obrane’ – Danijelom Subašićem. U Rusiji su i Glavići. Naš pozitivac te ravnatelj Poliklinike Glavić dr. Josip Glavić na ovu je povijesnu utakmicu poveo i svoga sina, Nika Glavića.

Naše Vatrene bodrit će i Željan Konsuo, dopredsjednik VK Jug zajedno sa svojom boljom polovicom dr. Anom Bakijom-Konsuo.

Sa svojim društvom u ruskoj prijestolnici uživa i Ivo Cvjetković, zamjenik pročelnika za promet Grada Dubrovnika, ali svima zasigurno poznat s Konovizije kao konavoski Danijel Popović. U Moskvi su i Porporelaši, točnije tajnik Udruge Porporela Marko Kusovac u društvu Luke Kovačića. Finalna utakmica ne može proći bez Konavljana koji s osmijehom iščekuju pobjedu Hrvatske! Iščekujemo je i mi!

Alo puka’ sam nabrajajući ova imena!

Idemo do zlata!

 

Foto: Facebook / Instagram

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist