Natrag
21.5.2018 01:23

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Mali nogometaši sa zvijezdama na Stradunu

2.7.2012 @ 22:28 Dulist dulist IN
40;40

Podijelite:

Na oduševljenje najmlađih večeras se ispred Katedrale mogao igrati čak nogomet na travi. Iako nije bila prava, mnogi su dječaci zadivljeno komentirali kako je puno bolja baš ta umjetna.

Zabavnim programom i egzbicijskim nogometom počeo je Dubrovnik Football Summit, humanitarno-sportski spektakl u organizaciji Grada Dubrovnika, Dubrovačko-neretvanske županije i hotela Rixos Libertas.

Središnji dio Dubrovnik Football Summita su utakmice koje će se odigrati sutra, 3. srpnja, na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju s početkom u 19:30 sati. Gledatelji će, najavljuju organizatori Dubrovnik Football Summita moći uživati u dva vrhunska nogometna spektakla: Vatreni ’98 vs Hrvatska Malonogometna Reprezentacija i Hrvatska & Prijatelji vs Europske Nogometne Zvijezde.

U zabavnom dijelu programa nastupit će plesna skupina Step 'n' jazz , a na događaju će prisustvovati i brojne hrvatske zvijezde: Halid Bešlić, Vinko Coce, Dražen Zečić, Oliver Dragojević, glumci Enes Bešlagić i Tarik Filipović, dok će se nakon utakmica, u hotelu Libertas Rixos, održati za javnost zatvorena aukcija s početkom u 22:30 sati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana