Natrag
17.2.2019 21:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Ma koja gužva? Nema gužve!

2.7.2013 @ 20:23 Mia Njavro Aktualno
9;9

Podijelite:

Prolazeći u popodnevnim satima preko schengenske granice, a na našem putu prema Pločama, nismo primijetili nikakvu preveliku gužvu. Naime, od jutrošnjeg kaosa s robom, cisternama i papirologijom, popodne je sve prolazilo u najboljem redu.

Na traci prema Dubrovniku, a gdje se ulazi u Neum, nalazi se tek desetak kamiona, od kojih su dvije, tri cisterne, no niti jedna s vidljivim logom INE. Prolazimo pokraj njih, a policajac na granici tek kaže: 'Može, prođite!'

Povedeni činjenicom kako u Neumu nema gužve, zaputili smo se u Ploče kako bi izvijestili o trajektnom prijevozu roba i opskrbnim kamionima, međutim od očekivane 'drame' nije bilo niti traga.

Na pristaništu se na trajekt ukrcalo čak 6 automobila, a zaposlenik nam je istaknuo kako je 'gužva bila jutros oko pet, no sve je riješeno'. Niti jedan kamion sa strane, nikakva drama.

Policajac koji se u tom trenutku zatekao na trajektnom pristaništu također je istaknuo kako nema nikakve gužve niti problema oko trajektnog prijevoza.


 

Nema goriva, nema plina, ali nema ni gužve
Danas je pumpa u Orsanu ostala bez dizela, kao i ona u Komolcu, a Eurosuper 98 nestao je na Dubi.
U popodnevnim satima nestalo je i autoplina, a sve se ovo događa zbog jutrošnje komplikacije oko papirologije na granici s BiH kod Neuma. Međutim, u popodnevnim satima gužve nije bilo!
Nažalost, sve ovo je bilo u potpunosti nepotrebno. Čija je greška, INA-e, države ili pak nekog trećeg, ostaje tek pričekati dok se ne pojave službeni odgovori. Dotad, više informacija može se naći na linku Kretanje roba iz RH(EU) u RH(EU) nakon 1. srpnja 2013. godine.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana