Natrag
21.3.2019 02:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO/LJETO U VALAMARU Koga su Igor, Tihomir, Goran i Ivica nasmijali do suza?

25.8.2018 @ 10:07 Dulist dulist IN
24;24

Podijelite:

Brojnu publiku na Trgu od fontane u petak navečer dobro su nasmijali i zabavili Igor Drljo, Tihomir Paravina, Goran Vinčić i Ivica Lazaneo iz Studija Smijeha.

Njihov ‘Best of stand up show’ kojega su sinoć izveli pred dubrovačkom publikom vjerujemo nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Inače, Igor Drljo (BiH) je u stand-up komediju ‘uletio’ krajem 2013. godine. Nakon nekoliko open mic ukazivanja, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo s ‘pravim’ nastupima. Na početku je nastupao po mostarskim lokalima (na obje strane!), ali nakon nekog vremena se, kako kaže, ‘uštelio’ i počeo nastupati i izvan svog grada.

Kako sam kaže, Tihomir Paravina (Hr), objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji nikad neće otkrit ‘u čemu je trik’. Dosadilo mu je samo pričati pa uvodi i glazbene točke koje također prolaze sjajno kod publike mada ne zna note ni glazbenu abecedu.

Goran Vinči (Hr/Srb) je student filozofije, duša od čovjeka i nepopravljivi romantik. Visok metar i osamdeset i sedam, težak preko sto kila, hiperaktivan i umiljat. U slobodno vrijeme curama recitira poeziju koju je pročitao na Facebook-u. Zna kako izbjeći kontrolu u tramvaju, ali i dobar kroše.

Ivicu Lazanea (Hr) s Brača dubrovačka je publika već imala prilike upoznati nedavno na Trgu od fontane, a ovaj je put za sve posjetitelje Babinog kuka pripremio potpuno novi program.

Dio atmosfere pogledajte u fotogaleriji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana