DuList INUrednički izbor

FOTO/LIBERTANGO 2019 ‘Tango nije samo ples, to je stil života’

FOTO/LIBERTANGO 2019 'Tango nije samo ples, to je stil života'

Udruga Tango Dubrovnik organizirala je poseban vikend za sve ljubitelje argentinskog tanga pod nazivom Libertango 2019. u hotelu President na Babinom Kuku.

Tango su plesali brojni članovi udruge Tango Dubrovnik, a posebni su im gosti bili instruktori Miloš i Olivera Krivokapić, Milovan Medojević i Bianca Vrcan.  Baš Medojević od nedavno vodi redovne vikend radionice. Ovaj vikend je bio prepun događanja za sve male i velike ljubitelje tanga koji su tako imali priliku sudjelovati na radionicama poput ‘ Ljepota komunikacije: vježbe za poboljšavanje komunikacije u plesu’ za početnike ili ‘Tehnika pivota i disocijacije i uvod za giros’ za one malo naprednije.

-Večeras smo za naše polaznike organizirali Milongu. To je plesna večer u kojoj se pleše tango. Inače, u Tango zajednici to je jedan poseban i svečan događaj. No takav je tango, to je jedan poseban ples koji se uvijek izdvaja. Kada smo ga tek počeli plesati odmah smo se ‘navukli’ na njega i sada ne možemo zamisliti život bez njega. Ovo je prva godina našeg djelovanja kao Udruge i možemo samo biti zadovoljni jer od prvih par entuzijasta sada imamo već oko 20 stalnih plesača. Radionice koje smo organizirali ovog vikenda bile su za sve razine, od početnika do naprednih plesača.Tijekom vikenda prikupljamo i dobrovoljne priloge za Udrugu za Down sindrom dubrovačko-neretvanske županije – rekla nam je Elena Drašković iz udruge Tango Dubrovnik.

Dašak senzualne atmosfere s večerašnje Milonge možete osjetiti u našoj foto i video galeriji.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist