DuList IN

FOTO La Fiesta okupljene ostavila bez daha!

FOTO La Fiesta okupljene ostavila bez daha!

La Fiesta scensko glazbeni show stigla je početkom kolovoza u Revelin, uz posebnu gošću Viktoriu Metzker.

Atraktivna Viktoria Metzker nekadašnja Playboyeva zečica godine u Mađarskoj, postala je DJica koja je brzo svojim nastupima osvojila publiku širom svijeta. Njeguje electro house-vocal stil, a pjevanje je dio njezinog nastupa. Viktoria je trenutno jedna od najtraženijih Playmate djevojaka i DJ-ica na svijetu, a da se iza predivnog izgleda krije i dobar DJ pokazuju njeni hitovi Don’t let me know-predivna EDM pjesma zarazne melodije, Promise, Find a way, Summer impression, So amazing. Viktoria naprosto reda hit za hitom i drži visoku poziciju ženskih Dja svjetske EDM scene.

U goste ovog izdanja La fieste stigao je temperamenti glazbeni umjetnik i najbolji svjetski violinist u klupskim nastupima Miguel Lara. Svirao je u najboljim svjetskim klubovima, a ljeti redovito nastupa pred 10-ak tisuća posjetitelja u najprestižnijim klubovima Ibize Ushuaia club, Privilege. Njegova glazba i nadarenost prelaze svjetske granice, te redovito tražen na svim kontinentima. Gudački instrumenti pomješani sa novim žanrovima izuzetno su traženi na svim svjetskim pozornicama. a kako se virtuozni violinski zvuk pliva u house ritmovima možete čuti u ovom posebnom izdanju scensko glazbenog showa La Fieste.

Dimitri Politov ponovno je publiku ostaviti bez daha svojim akrobacijama na šipci, a cijela čarobna večer bila je  još dodatno začinjena atraktivnim plesačicama u glamuroznim kostimima i LED robotima na plesnom podiju.

 

Kako je bilo pogledajte u fotogaleriji!

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist