Natrag
21.2.2019 11:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO “Krkljanac” na vratima od Pila

25.5.2013 @ 14:01 Mia Njavro Zanimljivosti
15;15

Podijelite:

Velik broj gostiju s cruisera, drugih gostiju grada kao i domaće čeljadi našao se danas oko podne u problemu na vratima od Pila, gdje se zbog većeg 'odljeva' ljudi stvorio krkljanac.

Premda je u samom prolazu postojala standardna 'prometna signalizacija', broj onih koji su htjeli izaći iz povijesne jezgre bio je mnogostruko veći od onih koji su nastojali ući. U jednom trenutku netko iz gomile turista odlučio je krenuti 'pogrešnim smjerom', što je omogućilo da se krkljanac u nekoliko minuta ipak ublaži.

Međutim, kad su turisti stigli na Pile ni tu gužvama nije bilo kraja, jer ih je dočekao velik broj autobusa parkiranih u tri zaustavne linije, koji su polagano ukrcavali svoje putnike. Redovi i repovi stvorili su se i na ulasku u Libertasove autobuse na liniji prema luci Gruž, i to na 1A, 1B i 3.

Inače, u grušku luku ili na vezu pred gradskim portom ovog vikenda naći će se ukupno deset cruisera s čak 17.618 putnika. Mnogi od njih su se, očito, odlučili na đir gradom.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana