Natrag
17.2.2019 04:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Koncert Probuđene scene

24.2.2013 @ 18:41 Ana Prohaska dulist IN
20;20

Podijelite:

U DOC-u u Lapadu održan je koncert Probuđene scene pod geslom "Zabalaj i potpiši, što nas je više – oni su tiši!" na kojem su nastupili bendovi  Silente, Feredon i Valetudo koji su se pridružili Odboru birača u akciji nazvanoj Referendumski ustanak.

Unatoč kiši Dubrovčani se se ovo nedjeljno popodne okupili u DOC-u, popili kavu, uživali uz dobru glazbu i naravno dali svoj potpis za jedno od četiri refendumska pitanja.

Od  ove nedjelje potpisi se mogu dati i u Cavtatu, Srebrenom i Staroj Mokošici. Poziv za podršku upućen je Katoličkoj crkvi, sindikatima i umirovljeničkim organizacijama.

Akcija završava u srijedu.

– No, još uvijek nije kasno. Svak se može uključiti – dovoljno je isprintati liste za potpisivanje sa aktivističkog servisa www.referendum.co (nije com). Potpisane liste dostavite na štandove ili nas potražite na Facebooku-ističu iz Odbora birača.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana