Natrag
24.4.2019 20:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO Koje su cijene cvijeća u Gružu?

31.10.2013 @ 11:38 Mia Njavro Zanimljivosti
25;25

Podijelite:

Već od ranog jutra velike gužve na cestama i puno ljudi na placi simbol su pripreme za blagdan Svih svetih. Cvijeća se prodalo danas više nego kroz cijelu godinu, a sve kako bi se okitili grobovi najmilijih, za čast i sjećanje na naše pokojne.

Svrativši na grušku placu, pogledali smo ponudu cvijetnih aranžmana i grobnih buketa, a cijene su i ove godine iste. Tako se aranžmani s krizantemama mogu kupiti po cijeni od 60 do 100 kuna, ovisno o veličini.

Pojedinačne krizanteme koštaju između 10 i 12 kuna, dekorativna paprat i palmine grane prodaju se po cijeni od 10 kuna komad.

Buketi cvijeća su oko 30 kuna.

Inače, ove godine ima manje cvijeća, pa time i manje posla. Razlogtome je, bar što se župskih prodavača tiče, nedavno nevrijeme, odnosno grad koji je otukao sve nasade, pa tako i cvijeće za blagdane.

Ove godine cvijeće se može prodavati samo na štandovima, odnosno zabranjeno je prodavati u gruškom parku.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana