Natrag
18.2.2019 20:18

facebook

twitter

google

rss

dulist

FOTO: Koga je Axwell bacio u trans…

27.7.2012 @ 9:19 Andrea Falkoni Račić dulist IN
30;30

Podijelite:

House producent i član Swedish House Mafije, DJ Axwell nastupio je u prepunom Revelinu.

Ovaj multitalentirani producent i DJ radi i objavljuje već desetak godina tijekom kojih se od klupske atrakcije prometnuo u globalni fenomen koji puni dvorane i arene od Miamija i Ibize pa evo sve do Dubrovnika. Brojne Dubrovčane i njihove goste rasplesao je do zore, pa mnogi vjerujemo nisu požalili što su ovog četvrtka pohrlili u Revelin.

S obzirom da sve što dotakne se pretvori u zlato nije čudo da na popisu remixeva ima Madonnu, Adele, Coldplay, Faithless, Ushera, Nelly Furtado i mnoge druge. Ipak, njegov solo rad i rad unutar globalnog fenomena Swedish House Mafie ono je što ga čini jednim od najtraženijih glazbenika na planeti.
Britanski DJ Magazine ga je prošle godine svrstao na 12. mjesto najboljih na svijetu, a sudeći prema prekrcanom rasporedu Axwell će još puno godina ostati na samom vrhu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana